Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Le mafua'aga e le ogatasi ai le mamafa o luga o le oneone sandblasting masini

I le faʻaaogaina o le masini faʻafefeteina o le oneone, pe afai e le ogatasi le mamafa o le oneone, atonu e mafua mai i le toilalo i totonu o meafaigaluega, o lea e tatau ai ona tatou iloa le mafuaʻaga o le faʻafitauli i le taimi, ina ia foia ai le faafitauli. talafeagai ma faʻamautinoa le faʻaogaina o meafaigaluega.

(1) Sandblasting meafaigaluega i sandblasting fana savali saoasaoa e le mautu.A telegese le saosaoa o le fana fana ma vave le saosaoa o le oneone e lua e tutusa i le iunite taimi, ae o le vaega tufatufaina o le oneone e laʻititi i le muamua ma tele i le vaega mulimuli.Talu ai ona o le aofaʻi tutusa o le oneone o loʻo tufatufaina i luga o vaega eseese, e le mafai ona faʻaalia le mafiafia ma le le tutusa.

(2) Le mamafa o le ea o le sandblasting masini e le mautu i le faagasologa o le faagaoioiga.Pe a faʻaaogaina se ea compressor mo le tele o fana fana, o le mamafa o le ea e sili atu ona faigata ona faʻamautu, pe a maualuga le mamafa o le ea, o le oneone e sili atu ona manava ma tuliesea, ma pe a maualalo le mamafa o le ea, o le faʻafeagai, o lona uiga. , o le aofaʻi o le oneone e manavaina ma faʻamalo e itiiti.A tele le oneone, ona foliga mai lea o le mafiafia o le oneone, a'o le tele o le oneone, o le oneone o le a leai ni mea.

(3) O le mamao mai luga ole mea faigaluega e latalata tele ma mamao.Pe a latalata le pupuni o le fana i luga o le pito i luga o vaega, e laʻititi le vaʻaia o le vaʻaia, ae sili atu le faʻaogaina ma mafiafia.Pe a mamao ese le pupuni o le fana mai luga o vaega, o le oneone o loʻo faʻasalaina tele, ae faʻalautele le vaega o loʻo faʻasalaina, ma o le a foliga mai e tau leai.

O loʻo i luga o le mafuaʻaga lea o le le tutusa o le mamafa o le oneone o le masini faʻafefe oneone.E tusa ai ma le folasaga, e mafai ona sili atu ona tatou iloa le faʻafitauli, ina ia foia vave le faʻafitauli ma faʻamautinoa le faʻaogaina lelei o meafaigaluega.

sav


Taimi meli: Oke-23-2023
itulau-fa'ailoga